Voordat we gaan timmeren geef je eerst je naam door aan de hutleiding, hierdoor weten we precies hoeveel kinderen er in een hut zitten.

 

- Tijdens de openingstijden mag je niet zonder toestemming van 1 van de leden van het voorbereidingsgroep van het terrein af.

- Papa's, mama's, opa's, oma's, ooms en tantes en verder iedereen aan wie je je hut wil laten zien kan komen kijken tijdens de open avonden, niet tijdens het timmerdorp.

- We gaan er met zijn allen een heel gezellig Timmerdorp van maken, er wordt daarom niemand gepest, iedereen mag meedoen en we luisteren naar de hutleiding.

- Wanneer je medicijnen gebruikt vraag je aan je mama of papa om die bij de ehbo af te geven met de tijden waarop je ze in moet nemen.

- De achterkant van je entreekaart is helemaal ingevuld zodat we altijd weten wie je bent en waar papa en mama te bereiken zijn wanneer dit nodig is.

- Op de open avonden mag je natuurlijk in je eigen hut en die van anderen kijken, we maken niets stuk en gaan ook niet springen op de hutten.

- Is je papa of mama de hele dag op het terrein als vrijwilliger dan mag je natuurlijk eerder komen.

- Voor en na de openingstijden van het Timmerdorp mag er niet in de hutten gespeeld worden.